CATERING CREW

- YOUR FULL ON EVENT- & FESTIVALCREW -

01. CATERING CREW

Heb jij wat nodig is om de perfecte cocktails te shaken en ervoor te zorgen dat onze gasten geen dorst hebben? Full On zoekt toegewijd barpersoneel voor festivals, bedrijfsfeesten en zelfs voor de leukste café’s bij jou in de buurt. Ongeacht de omstandigheden kan je het hoofd koel houden en serveer je drankjes met een indrukwekkend gemak.

02. Wat verwachten we?

JE PROFIEL

Als barmedewerker staat jouw glimlach altijd paraat om onze bezoekers verder te helpen en een gastvrije sfeer te creëren. Jouw belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat onze gasten genieten van de juiste dranken, geserveerd met een vriendelijke en attente benadering.

Zelfs tijdens de drukste momenten weet jij het hoofd koel te houden en blijf je kalm en professioneel. Je bent in staat om snel en efficiënt te werken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de service die we bieden.

Een schone en georganiseerde bar is jouw trots. Je zorgt ervoor dat alles op zijn plek ligt en dat de bar er altijd netjes uitziet. Het bijhouden van de voorraden en het schoonmaken van glazen en apparatuur behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden, omdat een goed georganiseerde bar essentieel is voor een soepele werking.

Teamwork is van het grootste belang in ons team. Je werkt nauw samen met je collega’s om een naadloze gastervaring te garanderen. Samen zorgen we ervoor dat elke gast zich welkom en gewaardeerd voelt in onze bar.

Kortom, als barmedewerker ben jij de sleutel tot het succes van onze bar, en jouw inzet en glimlach maken het verschil voor onze gasten.

02. Wie zoeken we?

ONZE IDEALE MATCH

We zoeken iemand met een vriendelijke en sprankelende persoonlijkheid die graag met mensen omgaat. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een professionele uitstraling zijn voor ons van groot belang. In ons team zijn teamgeest en flexibiliteit essentieel, net als een positieve instelling.

Je beheerst vlot Nederlands of Engels, en je bent zeker niet iemand voor wie de standaard ‘nine-to-five’ uren voldoende zijn. We waarderen mensen die bereid zijn om een stapje extra te zetten.

Hoewel ervaring in de horeca of evenementenbranche een pluspunt kan zijn, is het zeker niet vereist. We kijken vooral naar jouw persoonlijkheid, je drive, en je potentieel om te groeien in ons team.

03. Wat kan jij verwachten?

GEVEN EN NEMEN

Tijdens onze opleiding krijg je de kans om de kunst van het mixen te leren, waardoor je een vaardige en bedreven barman of barvrouw kunt worden. Deze opleiding biedt niet alleen de mogelijkheid om je bartendingvaardigheden te ontwikkelen, maar opent ook de deuren naar waardevolle ervaring in de eventsector.

Je zult de kans krijgen om te werken in een jong en energiek team, waarin je je passie voor de wereld van de horeca en events kunt delen. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor persoonlijke groei, maar stelt je ook in staat om te leren van collega’s met diverse achtergronden en expertise.

Bovendien wordt je inzet beloond met een aantrekkelijke verloning, waardoor deze ervaring nog waardevoller wordt. Kortom, onze opleiding biedt niet alleen de kans om te leren mixen, maar opent deuren naar een opwindende carrière in een bruisende sector, omringd door inspirerende mensen.

FULL ON | YOUR FULL FESTIVAL EN EVENT CREWPARTNER

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden & Privacybeleid