CREW

- YOUR FULL ON EVENT- & FESTIVALCREW -

01. ONZE CREW

Evenementen zijn niet alleen afhankelijk van artiesten en sprekers, maar ook van een breed scala aan personeel achter de schermen, zoals stagehands, bar personeel en hostessen. Deze professionals spelen allemaal een belangrijke rol bij het creëren van een naadloze en succesvolle evenementervaring voor de gasten.

Catering crew

Heb jij wat nodig is om de perfecte cocktails te shaken en ervoor te zorgen dat onze gasten geen dorst hebben? Full On zoekt toegewijd barpersoneel voor festivals, bedrijfsfeesten en zelfs voor de leukste café’s bij jou in de buurt. Ongeacht de omstandigheden kan je het hoofd koel houden en serveer je drankjes met een indrukwekkend gemak.

Hospitality crew

Ben jij een stralend middelpunt in elke ruimte? Heb je een natuurlijke charme en een passie voor gastvrijheid? Dan is dit jouw moment om te schitteren! Bij Full on zijn we op zoek naar getalenteerde hosts en hostessen om ons team te versterken. Onze gastvrijheid is van grote waarde op elk event, en daarom werken we graag samen met individuen die deze passie delen en klaar zijn om een onvergetelijke ervaring te creëren voor elke gast die de deuren binnenstapt.

Stagehand crew

Zoek je een kans om je passie voor de evenementenindustrie te laten bloeien? No worries, dit is jouw kans! We zijn op zoek naar een energieke stagehands om ons team te versterken. Als stagehand krijg je de mogelijkheid om achter de schermen te werken bij een breed scala aan evenementen, van de intiemste privé-events tot de waanzinnigste festivals. Je zult samenwerken met ervaren professionals in de branche en waardevolle inzichten opdoen. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan het creëren van onvergetelijke evenementen.

02. Zij gingen je voor bij Full On

FULL ON | YOUR FULL FESTIVAL EN EVENT CREWPARTNER

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden & Privacybeleid