HOSPITALITY CREW

- YOUR FULL ON EVENT- & FESTIVALCREW -

01. HOSPITALITY CREW

Ben jij een stralend middelpunt in elke ruimte? Heb je een natuurlijke charme en een passie voor gastvrijheid? Dan is dit jouw moment om te schitteren! Bij Full on zijn we op zoek naar getalenteerde hosts en hostessen om ons team te versterken. Onze gastvrijheid is van grote waarde op elk event, en daarom werken we graag samen met individuen die deze passie delen en klaar zijn om een onvergetelijke ervaring te creëren voor elke gast die de deuren binnenstapt.

02. Wat verwachten we?

JE PROFIEL

Als host of hostess bij ons wordt er veel van je verwacht. Jij bent het eerste gezicht dat onze gasten begroet en begeleidt, en het is jouw verantwoordelijkheid om voor een warm welkom en een onvergetelijke ervaring te zorgen. Dit betekent dat je gasten naar hun tafels begeleidt, vragen beantwoordt en hun verwachtingen probeert te overtreffen.
 
Bij evenementen speel je een cruciale rol in het handhaven van een vloeiende en georganiseerde bezoekersstroom. Je doet dit met een professionele en gastgerichte houding, waarbij het leveren van uitstekende klantenservice altijd bovenaan je prioriteitenlijst staat. Dit omvat ook het scannen van tickets en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.
 
Als lid van onze parkingcrew draag je ook bij aan de algehele gastervaring door bezoekers bij aankomst te verwelkomen en te assisteren. Kortom, als host of hostess bij ons ben je een essentieel onderdeel van ons team en draag je bij aan het succes van onze evenementen door gastvrijheid en professionaliteit te combineren.

02. Wie zoeken we?

ONZE IDEALE MATCH

Ons team is op zoek naar een nieuw lid dat beschikt over een aantal specifieke eigenschappen. Als jij een vriendelijke en sprankelende persoonlijkheid hebt en graag met mensen omgaat, dan ben jij precies wat we zoeken. Jouw glimlach en positieve instelling zijn jouw handelsmerk en maken het verschil voor onze gasten.
 
Daarnaast hechten we veel waarde aan uitstekende communicatieve vaardigheden en een professionele uitstraling. Teamgeest en flexibiliteit zijn voor ons essentieel, omdat we geloven in samenwerken en het aanpassen aan de dynamische aard van onze branche.
 
Hoewel ervaring in de horeca of evenementenbranche zeker een voordeel is, is het niet vereist. We waarderen diversiteit in ons team en zijn op zoek naar enthousiaste mensen met verschillende achtergronden.
 
Het beheersen van vlot Nederlands of Engels is belangrijk voor effectieve communicatie met ons team en onze gasten. Als je bovendien bereid bent om flexibele uren te werken en in het bezit bent van een rijbewijs B, dan is dat zeker een pluspunt. Bij ons zijn nine-to-five uren niets voor jou, want je bent klaar voor de uitdagingen en kansen die onze branche te bieden heeft.

03. Wat kan jij verwachten?

GEVEN EN NEMEN

Bij “What’s in 4 you” bieden we jou de kans om waardevolle ervaring op te doen in de eventsector, of je nu als gastheer of gastvrouw aan de slag gaat. Onze jobs zijn divers en brengen je naar unieke locaties, waar je de kans hebt om te groeien en persoonlijk te ontwikkelen.

Je zult schitteren in de wereld van gastvrijheid en evenementen, en dit alles binnen een jong en energiek team. En niet te vergeten, we bieden een mooie verloning die jouw inzet en harde werk weerspiegelt.

Kortom, bij ons vind je niet alleen een kans om ervaring op te doen, maar ook een plek waar persoonlijke groei en beloning samenkomen in een opwindende branche.

FULL ON | YOUR FULL FESTIVAL EN EVENT CREWPARTNER

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden & Privacybeleid