WERKEN BIJ

- YOUR FULL ON EVENT- & FESTIVALCREW -

01. WERKEN BIJ

Ben jij op zoek naar een uitdagende en flexibele job waarin geen dag hetzelfde is? Dan is werken bij Full On Eventsupport iets voor jou!

Bij Full On Eventsupport werken we aan de meest uiteenlopende evenementen, van grote festivals tot intieme bedrijfsfeesten. We zijn een jong en energiek team dat altijd op zoek is naar de volgende uitdaging. Als medewerker bij Full On Eventsupport krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een creatieve en professionele omgeving. 

Of je nu geïnteresseerd bent in het opzetten van licht- en geluidssystemen, het bouwen van decoraties of het coördineren van logistieke processen, bij Full On Eventsupport is er altijd wel een rol die bij jou past.

Dus ben jij een harde werker met of zonder ervaring en een passie voor events en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog bij Full On Eventsupport en maak deel uit van ons enthousiaste team! Voor onderstaande functies zijn we nog opzoek naar studenten, flexijob en freelancers. 

  • Stagehand
  • Host(es)
  • Parkingsteward
  • Allround (AV) Technieker
  • Machine operators
  • Teamlead

02. Solliciteren

Eens je het formulier ingevuld hebt, contacteren we jou zo spoedig mogelijk. Je mag alvast de Crewplanner app installeren in de App Store of Google Play Store. Hierop komen al onze jobs ter beschikking waarvoor je kan inschrijven. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje op sociale media of stuur een mailtje naar crew@full-on.be.

03. Wat kan je verwachten van een job bij Full On?

Jong team
Unieke locaties
Flexibel werken
Leuke werksfeer
Ervaring opdoen

03. Zij gingen je voor en werkte voor Full On

FULL ON | YOUR FULL FESTIVAL EN EVENT CREWPARTNER

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden & Privacybeleid