SERVICES

- YOUR FULL ON EVENT- & FESTIVALCREW -

01. ONZE SERVICES

Evenementen zijn niet alleen afhankelijk van artiesten en sprekers, maar ook van een breed scala aan personeel achter de schermen, zoals stagehands, bar personeel en hostessen. Deze professionals spelen allemaal een belangrijke rol bij het creëren van een naadloze en succesvolle evenementervaring voor de gasten.

Stagehands

De onzichtbare kracht van je event. Nood aan extra handen om jouw evenement soepel te laten verlopen? Full On biedt professionele en betrouwbare crew bij opbouw, afbouw en alles daartussenin.

Allround AV Tech

Een allround profiel voor hulp bij audiovisuele technieken op events. Onze AV techniekers zijn de perfecte aanvulling op jouw team. Hun kennis en expertise zorgen voor de juiste ondersteuning op gebied van licht, geluid en beeld.

Machine

Op zoek naar een efficiënte, praktische en vooral veilige manier van werken? Onze chauffeurs met rijbewijs heftruck of hoogtewerker tillen de op-en afbouw van je evenement naar een hoger niveau.

Parkingstewards

Een geslaagd evenement begint bij het vlot parkeren en eindigt bij het vloeiend verlaten van de parking. Onze ervaren stewards zorgen voor een vlotte en veilige verkeersstroom zodat je gasten zorgeloos kunnen parkeren.

Host(essen)

Maak indruk op jouw gasten met onze charmante en professionele hosts/ hostessen. Onze getrainde crew verwelkomt jouw gasten met een glimlach en zorgt voor een vlekkeloze ontvangst.

Barpersoneel

Zomerbar of evenement en nog volk nodig achter de bar? Onze ervaren en getrainde bartenders weten precies hoe ze jouw gasten kunnen voorzien van de lekkerste drankjes en bieden ook een geweldige service tijdens het evenement.

Allround Techniekers

Onze allround techniekers zijn de onmisbare helden achter elk succesvol evenement. Met hun uitgebreide technische kennis en ervaring zorgen zij voor een vlekkeloze uitvoering op technisch vlak. Kies voor Full On Eventsupport en laat onze techniekers jouw evenement mee naar een hoger niveau tillen!

Event Producers

Onze creatieve en ervaren event producers staan garant voor een gestroomlijnd proces van idee tot uitvoering. Bij ons creëren we niet alleen evenementen, we creëren ervaringen die je nooit zult vergeten. Met onze technische en organisatorische vaardigheden zorgen we voor een naadloze uitvoering van elk evenement, groot of klein. Onze gepassioneerde en toegewijde event producers staan altijd klaar om jouw visie tot leven te brengen.

02. ONZE AANPAK

Een evenement draait voornamelijk op het personeel. Zowel voor als achter de schermen proberen we de juiste crew aan te leveren. Met crewleden in de verschillende divisies hebben we bij Full On een breed gamma aan werkkrachten die gemotiveerd zijn om jouw evenement tot een succes te maken. We proberen daarvoor altijd de juiste mensen naar je evenement te sturen. Ze te voorzien van opleidingen zodat ze de juiste kennis hebben voor tijdens het werk. Daarnaast ondersteunen we onze profielen met de juiste materialen. Zo kunnen ze zonder moeite aan de slag en er meteen stevig invliegen om je evenement tot een succes te maken.

1

Geschikt personeel

2

Opleidingen

3

Nodige materialen

4

Duidelijke communicatie

5

Flexibiliteit

6

Succesvolle evenementen

03. ONS TEAM

Bas
Bukkems

One Of A Kind Events

Admin & Field Operations

Mathieu Foulon

Event-M

Logistics & Field Operations

Tomas Schippers

One Of A Kind Events

Planning & Field Operations

Mats
Marnef

Full On

Planning & Admin

04. OVER ONS

Full On, your full event en festival crew partner is ontstaan door de hechte samenwerking tussen Event-M en One Of Kind Events. 

De jarenlange ervaring van Event-M en het jeugdige enthousiasme van One Of A Kind Events. Het ideale recept voor een geweldige samenwerking. In 2021 leerde beide partijen elkaar kennen en een jaar en meerdere succesvolle evenementen later besloten we om samen Full On op te richten. 

  • Ervaring in de evensector
  • Event Productie
  • Event Creatie
  • Crewsupport
  • Stagehands
  • Bar & Host(essen)
FULL ON | YOUR FULL FESTIVAL EN EVENT CREWPARTNER

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden & Privacybeleid