STAGEHAND CREW

- YOUR FULL ON EVENT- & FESTIVALCREW -

01. STAGEHAND CREW

Zoek je een kans om je passie voor de evenementenindustrie te laten bloeien? No worries, dit is jouw kans! We zijn op zoek naar een energieke stagehands om ons team te versterken. Als stagehand krijg je de mogelijkheid om achter de schermen te werken bij een breed scala aan evenementen, van de intiemste privé-events tot de waanzinnigste festivals. Je zult samenwerken met ervaren professionals in de branche en waardevolle inzichten opdoen. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan het creëren van onvergetelijke evenementen.

02. Wat verwachten we?

JE PROFIEL

Als onderdeel van ons team zijn er verschillende verantwoordelijkheden die van jou worden verwacht.

Dit omvat onder andere de opbouw van licht en geluid, het inrichten van de algemene productie voor bedrijfsevents en festivals, het plaatsen van decoratieve elementen, en het bieden van ondersteuning aan onze technici.

Daarnaast speel je een cruciale rol in de backstage assistentie, waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt achter de schermen.

Jouw bijdrage is essentieel om evenementen succesvol te laten verlopen en een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze klanten en gasten.

02. Wie zoeken we?

ONZE IDEALE MATCH

Ons team is op zoek naar een nieuw lid dat beschikt over een aantal specifieke eigenschappen. We verwelkomen enthousiaste individuen die graag willen bijleren in de opwindende wereld van evenementen. Het beheersen van vlot Nederlands of Engels is belangrijk, omdat effectieve communicatie cruciaal is.
 
Daarnaast schrikt fysiek werk jou niet af; je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken. De typische negen-tot-vijf-uren zijn voor jou niets, omdat je flexibiliteit waardeert en begrijpt dat evenementen vaak buiten traditionele kantooruren plaatsvinden.
 
Hoewel ervaring in deze sector een pluspunt kan zijn, benadrukken we dat dit niet vereist is. Wat we echt waarderen is jouw motivatie, omdat we geloven dat enthousiasme en bereidheid om te leren je net zo ver kunnen brengen. Als je ook nog in het bezit bent van een rijbewijs B, is dat zeker een pluspunt dat jouw veelzijdigheid binnen ons team vergroot.
 
Kortom, we zoeken naar teamleden die klaar zijn voor avontuur, groei en de uitdagingen die de eventwereld te bieden heeft.

03. Wat kan jij verwachten?

GEVEN EN NEMEN

Bij ons krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de bruisende eventsector. Hier kun je niet alleen genieten van de schijnwerpers van het evenement, maar ook werken aan de opbouw van producties achter de schermen.

Onze jobs zijn bijzonder gevarieerd, waardoor je voortdurend nieuwe uitdagingen en kansen zult tegenkomen. Daarnaast krijg je de kans om unieke locaties te leren kennen, van elegante ballrooms tot adembenemende buitenlocaties.

Je zult terechtkomen in een jong en dynamisch team, waarin je kunt samenwerken en leren van gelijkgestemde mensen die gepassioneerd zijn over de eventwereld.

En laten we de beloning niet vergeten: we bieden een mooie verloning voor je inzet en toewijding. Kortom, bij ons vind je niet alleen een boeiende en veelzijdige carrière, maar ook de mogelijkheid om te groeien, te ontdekken en te worden beloond voor je inspanningen.

FULL ON | YOUR FULL FESTIVAL EN EVENT CREWPARTNER

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden & Privacybeleid